kako prihvatiti zahtjeve za praćenje na instagramu


Odgovor 1:

Ono što predlažete postaje privatno

Na taj će način svi koji vas žele slijediti biti stavljeni na „listu čekanja“ ili „tek treba odobriti“ dok ih ne prihvatite dajući im dopuštenje za pregled stranice vašeg Instagram računa. Do tada će "korisnik s liste čekanja" vidjeti tekst "Ovaj je račun privatni" na mjestu gdje će se obično nalaziti vaše fotografije dok ih ne prihvatite, a zatim postaju vidljivi.

Nešto za napomenuti, prelazak u privatno područje znači da samo vaši postojeći sljedbenici mogu vidjeti i lajkati vaše postove.

Kako ići privatno?

  1. Otvorite Instagram
  2. Idite na svoj profil
  3. Kliknite kotačić u gornjem desnom kutu (Postavke)
  4. Pomaknite se dok ne vidite karticu "Privatni račun" i tapkajte po kartici dok ne postane plava

Ispod kartice vidjet ćete komentar na Instagramu koji kaže: „Kad je vaš račun privatan, samo osobe koje odobrite mogu vidjeti vaše fotografije i videozapise na Instagramu. To neće utjecati na vaše postojeće sljedbenike ”


Odgovor 2:

Jednostavno je, učinite svoj račun privatnim;

To je prilično izravan zadatak s puno članaka, ali morate otići u postavke> privatnost>, a zatim pritisnuti malu sklopku koja prelazi iz javnog u privatno.

Ljudi će sada morati pričekati da budu prihvaćeni.

Uvijek možete vratiti ovu promjenu pritiskom na prekidač šešira, samo imajte na umu da ako trenutno imate zahtjeve za praćenje na čekanju i odlučite ih vratiti natrag u javnost, sljedeći zahtjevi će se prihvatiti i vaš će profil biti dostupan javnosti. opet.


Odgovor 3:

Vaš profil na Instagramu je potpuno otvoren. Bez obzira na mogućnost da ste rekli "ne" za preuzimanje, ta osoba u svakom slučaju može vidjeti vaše fotografije, samo odabirom vašeg imena i odlaskom na vaš profil.

Glavna promjena koju predlažete je da netko ne bi dobio nadogradnje kako bi se dogodilo u ishrani. Teret, a ne blokator.

Instagram nije ponudio takav element jer imaju potpuno otvorenu pozornicu bez sigurnosnih naglasaka.


Odgovor 4:

Vaš profil na Instagramu je u potpunosti javan. Čak i ako ste sljedbeniku rekli "ne", ta osoba i dalje može pregledavati vaše fotografije, samo odabirom vašeg imena i izravnim odlaskom na vaš profil.

Jedina promjena koju predlažete je da netko ne bi primao ažuriranja u svom feedu. Neugodnost, a ne blokator.

Instagram nije ponudio takvu značajku jer imaju potpuno otvorenu platformu bez značajki privatnosti.


Odgovor 5:

Učinite svoj račun privatnim. Tada samo vi možete odobriti sljedbenike.