com canviar les rajoles a Google Chrome


Odgovor 1:

Tot i que no podeu editar-los directament, hi ha una mica més de resposta que la dels altres pòsters. Pas a pas:

 • Suprimiu el vostre historial
 • Visiteu els llocs que vulgueu omplir a les miniatures, en l'ordre en què voleu omplir-les
 • reinicieu Chrome
 • ara s'han d'emplenar les miniatures desitjades
 • mentre visiteu llocs que no voleu omplir, passeu el cursor per sobre del mosaic i apareixerà una "X" a l'extrem superior dret de l'esmentat mosaic, feu clic per suprimir
 • després de fer clic, torneu a carregar la nova pestanya per repoblar-la
 • si feu clic malament o suprimiu accidentalment, desplaceu-vos per sobre de les miniatures i feu clic a "restaura-ho tot" per tornar a començar
 • les fitxes es mantindran basades tant en el vostre historial recent com en la freqüència de visites, és a dir, el lloc més visitat estarà a la part superior esquerra i baixarà d'allà

espero que això ajudi


Odgovor 2:

D'acord, doncs, amb la "nova" pàgina d'inici de Google, es basa en les pàgines que visiteu. Com més visiteu aquestes pàgines, més probabilitats apareixerà, si hi ha alguna pàgina que no vulgueu veure, només podeu eliminar-la i continuar obrint noves pestanyes fins que no vegeu les pàgines que vulgueu.

Una altra opció és utilitzar-la

Marcatge ràpid 2.0

és una extensió cromada que us permet seleccionar les vostres pròpies pàgines. Per què utilitzar el Marcatge ràpid 2.0?

 1. És senzill d’utilitzar i és exactament com el de Chrome; podeu eliminar-lo i tornar-lo a organitzar. Tot i això, també podeu afegir més adreces d'interès si voleu.
 2. Podeu personalitzar-lo al vostre gust, canviar de tema o fins i tot de color.
 3. També podeu configurar diverses pàgines diferents, ja sigui per diversió, feina o un altre usuari.

He adjuntat una imatge per mostrar-vos l’aspecte del meu tema i les meves pàgines. A la part superior podeu veure que en tinc una que es diu "Inici", que és per a entreteniment. Un que es diu "Derek Nguyen", que correspon a la feina, a un lloc web com LinkedIn i al correu electrònic de la meva feina. Llavors en tinc una que es diu "Hola Quora!" només per mostrar-vos la flexibilitat de l'extensió.

Espero que això hagi ajudat!


Odgovor 3:

No es poden editar les miniatures rastrejades per l'historial del navegador.

A excepció de les formes que donaven els antics pòsters, podeu visitar Google Chrome Store. Hi ha moltes extensions de pàgina de pestanyes noves que us esperen. Podeu canviar el fons, el disseny incloses les miniatures que preferiu.

Passos:

1 Obriu la configuració de Chrome

2 Cerqueu la funció d'extensions a la fila esquerra de la pàgina

3 Obteniu més extensions i aneu a Google Chrome Store

4 Cerqueu una pestanya nova o una pàgina de pestanyes, trobareu moltes coses que us poden ajudar.


Odgovor 4:

Gràcies per l'A2A, però, encara que una mica antiquat, en el moment d'aquesta resposta, la resposta d'Ayla Fecero continua sent correcta. No podeu editar directament els llocs en miniatura a la pàgina d'inici, ja que són els vostres llocs més visitats.

Podeu suprimir entrades i suprimir el vostre historial per permetre que es repobli, però de nou es repoblarà amb els llocs que visiteu sovint. Per exemple, si suprimiu l'entrada núm. 6, la setena entrada ocuparà el 6è lloc, 8 ocuparà el lloc 7 i la 9a entrada ocuparà el lloc 8.

Més enllà d’això, no podeu fer molt més per controlar directament aquests vuit llocs web visitats amb freqüència.


Odgovor 5:

Digueu-me boig, estúpid o mandrós, però aquesta resposta va implicar-se massa per adaptar-se a un capritxós impacient, no informàtic, com jo, però no ho restaré ni ho votaré a la baixa. Tot i així, a la Geek Squad, m’han salvat la cansalada més d’una vegada.

Tinc acidesa estomacal fonamental, més aviat com un fervent desacord amb casos com aquest. No, no ha d’haver-hi una manera més senzilla de restaurar una miniatura suprimida per error. Aquest problema sembla massa semblant a Microsoft: mal pensat (miop), mal planificat / implementat. Fins i tot l'ajuda de Gmail NO va respondre a la pregunta freakin '. És per això que els fòrums d’ajuda d’usuaris / comunitats tendeixen a arrossegar-me la faldilla. Això és el que vaig fer.

Així que vaig començar a eliminar el que pensava que representaria part del meu historial de navegació; una miniatura. Tenia previst continuar, però ... Em vaig adonar que es publicava una ordre "restaurar-ho tot", així que vaig fer-hi clic i WHAM> BAM, la meva miniatura de Facebook va tornar.

Ara per estar "segur", ho provaré diverses vegades, per assegurar-me que la miniatura de Fb s'ha mantingut. Em sembla senzill.


Odgovor 6:

Hi ha diverses extensions que podeu baixar a la botiga web de Chrome, com ara l'impuls, que canviaran l'aparença de la pestanya nova de Chrome. També podeu obtenir una extensió anomenada "Redirecció de pestanyes noves" que podeu utilitzar per canviar la pàgina de pestanya nova de Chrome. I, a la configuració de Chrome, podeu canviar la pestanya d'inici de Chrome. Si voleu canviar els quadres individuals sense canviar la pestanya nova, podeu fer clic al botó "x" a l'extrem superior dret de cada quadre fins que apareguin tots blancs. Aleshores, els primers vuit llocs web que visiteu es convertiran en aquests quadres. Espero que això ajudi!


Odgovor 7:

La resposta breu és que no podeu editar-los, ja que estan definits per les pàgines que visiteu a Chrome. Podeu suprimir-los i Chrome en crearà de nous o podeu descarregar una extensió que faci un treball millor.

He utilitzat

Pàgina inicial increïble

durant molt de temps per aquest mateix motiu. Hi ha altres extensions disponibles que fan una funció similar.


Odgovor 8:

Al principi no vaig entendre el vostre punt fins que vaig examinar la resposta dels altres. Bon suggeriment

Sí, no hi ha cap manera directa de modificar-los o editar-los.

Tot i que sigui una manera indirecta de respondre a la vostra pregunta: fer servir una altra extensió per substituir la nova pestanya i, per tant, descartar les miniatures.

8 fantàstiques extensions de Chrome per transformar la pàgina "Pestanya nova"

Odgovor 9:

Si voleu controlar, consulteu aquesta increïble extensió:

Marcatge ràpid [FVD]